25 Şubat 2010 Perşembe

Haberci Bildiriyor "Meg Ryan'dan Şok Açıklama: Artık Romantik Komedi Çekmeyeceğim"


Şu ana kadar oynadığı 30'un üzerinde romantik komedi filmiyle yeni çıkmaya başlamış çiftlerin adeta can simidi olan Meg Ryan bundan sonra o tür filmlerde oynamayacağını belirtti.

"Mavi Boncukçu Oldum"

Hollywood'un zamanında gözde bekarlarından Antonio Banderas, Hugh Jackman, Nicolas Cage gibi yıldızların da aralarında bulunduğu bir çok aktörle başrolü paylaşmış olan Ryan, "Yaşım kemale erdi artık, bu kadar çok kişiyle öpüşmekten çocuklarımın yüzüne bakamaz oldum. Mahallede adım mavi boncukçu oldu. Bundan sonra eve çağırdığınız kızlara Hugh Grant filmleri seyrettirin onlar da yeterince boş ve klişelerle dolu amacınıza ulaşmanıza yardımcı olacaktır" diyerek bulunduğu zor durumu hayranlarıyla paylaştı.

"Yerinde Bir Hareket"

Amerika'da şok etkisi yaratan bu habere ilk yorum 2 Oscar ödüllü Tom Hanks'dan geldi "Valla ben iki kere onunla film çekme hatasına düştüm, Allah'ı var kadın güzel sarışın filan ama zor yani bunlarla uğraşmak. Seyirci bunu istiyor tabi, adamlar bir günden bir güne bu boş bakışlı suratımla bu karıyı nasıl kaldırdı diye gelip sormadı. Yerinde bir hareket yapmış bence, yeni gelen romantik komedicilerin önünü açmak gerek." Ryan'a destek mi olduğunu yoksa tiksindiğini mi gösteren bu sözleriyle camiada dedikodulara sebep oldu.

"Çaresiziz"

Warner Bros'un üst düzey yöneticilerinden Haluk Çengel, bu karara çok üzüldüklerini yerine yeni insanlar denedilerse de ne yazık ki başarılı olamadıklarını açıkladı. Bundan sonra sadece akıl kurcalıyıcı, sonu başı belli olmayan filmler çekmeye karar verdiklerini söylerek basın toplantısına son verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder