25 Şubat 2010 Perşembe

Haberci Bildiriyor - "Bahtsız futbolcu önündeki maçlara bakarken düştü!"


Afyonkarahisarspor'un santrforu Ahmet Düşerkalkmaz önceki gün yaptıkları Şebinkarahisar maçından sonra önündeki maçlara bakarken, sahadaki çukuru görmeyerek içine düştü.

Son 17 maçın, 17'sini de kaybeden Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Afyonkarahisarspor'un ünlü santrforu Ahmet Düşerkalkmaz, önceki gün yaptıkları Şebinkarahisar maçından sonra rutin basın açıklamasını gerçekleştirdi. Açıklamada, yenildikleri için üzgün olduğunu söyleyen Düşerkalkmaz, artık önlerindeki maçlara bakacaklarını söyledi. Açıklamanın ardından soyunma odasına doğru ilerleyen futbolcu sahadaki derin çukuru görmeyince hızlıca içine düştü. Takım arkadaşları ve rakip takım oyuncuları tarafından zorlukla çukurdan çıkarılan futbolcunun olayın şokunu atlamadığı gözlendi.

Ünlü santrforun adını vermek istemeyen bir takım arkadaşı Düşerkalkmaz'ın çok uzun süredir sürekli önündeki maçlara baktığını, bu sebeple evde ne kadar masa, sandalye varsa hepsine çarptığını, yine aynı sebeple 4 kez ayak serçe parmağını kırdığını belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan kulüp doktoru Can Avar, Düşerkalkmaz'ın ancak 2 ay sonra sahalara dönebileceğini açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder